Monday, July 29, 2013

Omfg

Sledeci post ce verovatno biti u Srbiji. Pretposlednji dan. Planirale smo vise postova ali ovo sunce nas je udarilo u glave i ulenjilo nas jos vise. Nikad nismo spavale manje, al' nikad se nismo ni provodile bolje. Uzivamo i koristimo vreme maksimalno pa je tesko uzeti aparat u ruke i ispucati par slika pored tako lepog mora. 

Next post will probably be in Serbia. The before last day. We planned more posts but this sun hit us in the heads and made us lazier even more. We never slept less, but we never spend time better. We are enjoying using the maximum time and it's hard to take a camera in hand and snap a few pictures next to such a beautiful beach.






Zara skirt
Zara t-shirt
Accessorize bag
Jessica Simpson shoes
Fishbone hat

23 comments:

  1. kacket lud skroz,bas je kull kombinacija,i majca,nokti,naocaree sve do jednogg :D xox

    ReplyDelete
  2. jako mi se sviđa tvoja kombinacija, poziva na odmor i putovanje :)

    ReplyDelete
  3. Evo jednog potpuno iskrenog komentara (koji verovatno neće biti objavljan, ali ćete ga bar pročitati), pošto iskačete svuda sa pitanjem "Šta mislite?". Poenta modnog bloga je da se osoba predstavi modno, a ovde nema ni M od mode! Konkretno ova kombinacija je potpuno promašena, svaki komad ponaosob a i u kompletu su modna katastrofa. Kačket suvišan, majica "želim Kenzo" nije vredna komentara, suknja bi mogla da prođe u nekoj drugoj kombinaciji, a niska salonka ne pristaje tvojoj figuri bar ne u ovoj priči, torbicu sačuvaj samo za večernju varijantu. Ok, nisu sve devojke mršave i vitke i ne treba da budu ali mislim da bi trebala da pronađeš komade garderobe koji će pristajati tvojoj figuri. Npr. pokušaj da nosiš garderobu sa manje preseka i mešanja oblika, mislim da bi ti pristajali kombinezoni jednostavnih linija i dovoljno dugih nogavica, "grčke" haljine i sl, a za kraće varijante šorcevi ravnih nogavica, malo komotniji u kukovima i sa naglašenim strukom, kratke suknje koje su lepršave, i sl. od obuće ortopedska peta, visoka štikla ili potpuno ravna obuća bez kaiševa oko zgloba, starke koliko god da su moderne, i plitke a naročito duboke izbegavaj u širokom luku. I na kraju kvalitet slika na blogu je vrlo diskutabilan, ok ne moraju biti super profesionalne ali bi morale da budu "čistije i jasnije" i svakako bolje osvetljene. Ovaj komentar je konstruktivna kritika i nisam imala nameru da bilo koga uvredim. Sve najlepše u budućnosti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na kritici ali meni se svidja kako mi ovo stoji i ja cu ovo nositi,takodje vidi se da nisi neka osoba koja prati modu cim kazes da je svaki komad ponaosob promasaj,bas se ovaki komadi nose ove sezone,po mom misljenju kacket je bas tu da bi upotpunio kombinaciju jer bi bez njega outfit bio prazan,a za majcu zaviri malo u radnje i videces da ih ima svuda i cemu to “zelim Kenzo“ nije bitno odakle je,dal je brendirana ili je kupljena na pijaci,ako mi se svidela kupicu makar bila iz neke najgore radnje.Al u svakom slucaju hvala na kritici i poseti,uvazicemo neke primere koje si navela :)

      Delete
    2. Pratiti modu ne znači staviti na sebe sve što je u datom trenutku "moderno", već od toga treba uzeti ono što ti pristaje. Nikada se ne treba prilagođavati trendu (btw to se zove fashion victim) , već trend prilagoditi sebi (e to se zove trendy girl).

      Delete
    3. Slazem se ali bas u ovom postu sam obukla ono sto mi pristaje tako da...:)

      Delete
    4. Potpuno se slažem sa tobom, mislim da ti je kombinacija baš "legla" skroz, i odlično ti stoji!
      Na kraju, nisi se ni trudila da od ulice praviš modnu pistu, već da pokazeš kako se mogu kombinovati stvari koje nisu trendy i markirane po svaku cenu, a u kojima svi mogu da se osećaju lepo i opušteno. Svaka čast devojke, samo nastavite. Vreme anoreksičnih manekenki je prošlo !

      Delete
    5. Hvala na podrsci Vesna :)
      Ja (Anka)cu se nadovezati na sve ovo. Hocu da se zahvalim anonimnom ili anonimnoj sto je posvetio/la toliko vremena ovom ne modnom blogu. Mislim da Ana (devojka sa slike i ona koja je odgovarala na prethodne komentare) ne treba da krije svoje telo ili obline. Nema cega da se stidi niti bilo sta treba da zaobilazi. Nosi ono sto joj se svidja (ne samo ono sto je u trendu) i svakako ono sto joj pristaje. Ne znam sta je po Vama ustvari moda i da li mislite isto za sve te sajtove na kojima se mi reklamiramo. Mislim da je preterivanje za kvalitet slika jer smo bar to poboljsali. Ne verujem da gresim. Svaku kritiku cenimo i ne vidim razlog zasto ne bismo objavile ovako nesto. Niste nas sprecili ni u cemu i znam da Vam to nije bio ni cilj. Sta da Vam kazemo sem hvala i posetite nas opet. Saljemo Vam pozdrav. :)

      Delete
  4. devojke samo napred, odlične ste !!! :)

    ReplyDelete
  5. Zasto se pucis uvek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne pucim se nego mi je takva faca kad je jako sunce :)

      Delete
  6. These are amazing photos! And that cap is dope ^_^

    ReplyDelete
  7. mozda da razmislis o drugacijim cipelama ? sve ostalo mi je stvarno odlicno :D

    ReplyDelete
  8. Ucestvujte u VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI Pineapple nakita :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=424867990967828&set=a.360319487422679.1073741828.281400118647950&type=1&theater

    ReplyDelete
  9. Ovo nije loše, kapa je dala jedan coolerski izricaj, ali stikle su promasaj! Vise djeluju kao da su za neku stariju gospodu,a ne mladu curu...i nikako se ne uklapaju uz kombinaciju

    ReplyDelete
  10. Djevojke odlicne ste. Samo imam dvije zamjerke:1. salonke nikako ne idu na ovo, mozda da si obula starke ili neke dobre bijele espadrile 2. mislim da ova torba bas i ne ide uz sve ovo, mozda bi bolje pristajala neka veca bijela torba. Sve u svemu , pocetnice ste i odlicno je sto ste se odlucile za sve ovo, pa uvijek mozete dobiti neke sugestije i poraditi na svom oblacenju. Samo napred! :*

    ReplyDelete